Marmaris'te son durum!

Akdeniz'de meydana gelen ve en çok Muğla'nın Marmaris ilçesinde hissedilen depremde can ve mal kaybının olmadığı açıklandı.

GÜNDEM 29.09.2019, 12:12
Marmaris'te son durum!

Akdeniz'de meydana gelen 4 büyüklüğündeki yer sarsıntısı ile ilgili açıklama yapan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, "İlçemizde deprem nedeniyle can ve mal kaybı yok" ifadelerini kullandı.

En çok Marmaris sallandı

Akdeniz'de meydana gelen yer sarsıntısının büyüklüğü 4 olarak ölçüldü.

AFAD'ın (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de 4 büyüklüğündeki depremin saati 10.50 olarak açıklandı.

Yer sarsıntısının en çok hissedildiği ilimiz ise Muğla oldu. Muğla'nın Marmaris ilçesine 143,73 kilometre mesafede yaşanan yer sarsıntısının, yerin 108,80 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

Akdeniz'de meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, yer sarsıntısı sebebiyle Marmaris genelinde herhangi bir kötü durumun yaşanmadığını kaydetti.

Kolluk kuvvetlerinin yer sarsıntısından hemen sonra araştırma yaptığını, ayrıca mahalle muhtarlarıyla da tek tek istişare edildiğini açıklayan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, "Marmaris'te yer sarsıntısı sebebiyle can ve mal kaybı bulunmuyor. Deprem sonrası, yer sarsıntısından etkilenebilecek alan içindeki en uzaktaki mahallelere kadar durum araştırıldı ve olumsuz bir olayın yaşanmadığı tespit edildi. Depremden etkilenen alan içerisinde kurumlarımıza herhangi bir hasar da iletilmedi. Marmaris'te hayat olağan bir şekilde sürüyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)