Marmaray seferleri deprem sebebiyle aksadı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle İstanbul’daki Marmaray seferleri gecikmeli olarak başladı. 

GÜNDEM 23.11.2022, 12:19 23.11.2022, 18:00
Marmaray seferleri deprem sebebiyle aksadı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, gece saat 04.08 sıralarında meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, büyük paniğe sebep oldu. Çevre illerden de hissedilen şiddetli sarsıntı sonrası kent halkı sokaklara dökülerek kendilerini güvence altına almaya çalıştı. Depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar meydana gelirken, 35’i aşkın kişi de yaralanarak hastanelere kaldırıldı. 

“Depremin ardından demiryolu hattında kontrol yapılmıştır”

Düzce depremi, İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bolu, Kütahya, Eskişehir, Kocaeli, Bursa, Çankırı, Edirne, Sakarya ve Zonguldak’ta da hissedildi. Şiddetli sarsıntının etkisi, İstanbul’daki ulaşım ağına da yansıdı. Deprem sebebiyle bu sabahki Marmaray seferleri gecikmeli olarak başladı. Marmaray’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Depremin ardından demiryolu hattında kontrol yapılmıştır. Bu sebeple seferlerimiz gecikmeli olarak başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)