Mardin'de sokağa çıkma yasağı! Operasyon yapılıyor

Mardin'de bir sonraki duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yiğitler, PKK terör örgütüne yönelik operasyon yapıyor.

GÜNDEM 23.11.2020, 10:21 23.11.2020, 17:29
Mardin'de sokağa çıkma yasağı! Operasyon yapılıyor

Mardin ilinin Midyat ve Dargeçit ilçelerine bağlı 4 mahallede PKK terör örgütüne yönelik operasyon için düğmeye basıldı.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, bölge halkının can ve mal güvenliğinin tesis edilmesi, PKK terör örgütü mensubu teröristlerin bulunup etkisiz duruma getirilmesi, PKK terör örgütü mensubu teröristler tarafından kullanılan barınak, depo ve sığınak alanlarının imha edilmesi, kırsal yapıya sahip mahallelerde aranan zanlıların yakalanması maksadıyla operasyon yapılacağı bilgisi verildi.

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun verdiği yetkiye işaret eden Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesinin kırsal yapıya sahip Beğendi ve Tanyeri mahalleleri, Midyat ilçesine bağlı kırsal yapıya sahip Yumurtalı ve Doluca mahalleleri ile bu 4 mahalleye bağlı birimlerle sınırlı olmak koşuluyla sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

Mardin Valiliği, halkın sokağa çıkma yasağına riayet etmesinin can ve mal güvenlikleri bakımından büyük önem taşıdığını ve ikinci duyuruya kadar sokağa çıkılmasının kesinlikle yasaklandığını ilan etti.

Yorumlar (0)