Mansur Yavaş'tan fatura ödeme kampanyası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, faturalarını ödeyemeyen vatandaşlara yardımcı olmak için sosyal medyadan kampanya başlattı.

GÜNDEM 12.04.2022, 23:22 13.04.2022, 02:00 Hakan Öksüz
Mansur Yavaş'tan fatura ödeme kampanyası!

Özellikle 2021'in son aylarında Türk lirası döviz karşısında hızla değer kaybetmiş, bu durum vatandaşın cebini yakmıştı. Hızla yükselen ürün fiyatları ile faturalardaki fahiş artış, vatandaşları isyan ettirmişti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kabarık faturalar nedeniyle isyan eden vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Elektrik faturalarını ödeyemeyen vatandaşlara yardımcı olmak için kampanya başlattıklarını açıklayan Mansur Yavaş, duyurusunu sosyal medyadan yaptı.

Bu adresten fatura ödemesi yapılabilecek!

Elektrik faturalarını ödeyemeyenler için "Ankara Tek Yürek" adlı kampanyayı başlattıklarını kaydeden Yavaş, "Tüm karanlıkları dayanışmayla aydınlatalım." diyerek destek istedi. Kampanya ile ilgili görseli ve yardımın yapılacağı internet sayfasının adresini paylaşan Yavaş, yardımcı olmak isteyen kişilerin "ankaratekyurek.com" adresine giderek fatura ödemesi yapabileceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Yüksek enflasyonun küresel ölçekte yaşanan bir kriz olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "Avrupa'da birçok ülke daha kötü durumda. Fırsatçıların da etkisiyle fiyatlarda fahiş artışlar görüldü." demişti.

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkilerinden bahseden Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Fiyatlardaki balonun sönmesini sağlayacağız." ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar (0)