Mansur Yavaş'tan dikkat çeken değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, büyükşehir belediyesinin internet sitesinde yer alan fotoğrafı değiştirdi. Yavaş'ın yaptırdığı değişiklik ile siteye Atatürk siluetinin ve Anıtkabir'in yer aldığı fotoğraf yüklendi.

GÜNDEM 21.04.2019, 00:00 11.07.2019, 15:59
Mansur Yavaş'tan dikkat çeken değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve başlamasının ardından icraatlarına hız kesmeden devam ediyor. Mazbatasını aldığı gün Ulus'taki Atatürk heykelinin temizliği yaptıran Yavaş, ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinin karşısında, Melih Gökçek döneminde yapılan saat heykelini kaldırttı. Yavaş son olarak da belediyenin internet sitesinde yer alan fotoğrafta değişiklik yaptırdı.

AK Partili Melih Gökçek ve Mustafa Tuna dönemlerinde kullanılan ve Ankara'dan manzaraların yer aldığı resmin yerine Anıtkabir'in ve Atatürk siluetinin yer aldığı resim, web sitesine yüklendi. Sitenin anasayfasında artık Anıtkabir ve Atatürk siletenin olduğu resim yer alıyor. Yavaş'ın yaptırdığı bu değişiklik sosyal medyada da gündeme oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Yavaş'ın yaptırdığı görsel değişikliğinde duydukları memnuniyetleri dile getirdi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yapılan değişiklik:

Yorumlar (4)
İsmail kalata 5 yıl önce
Teşekkürler başkanım
Abuzer til kuyruk 5 yıl önce
Çok komik
Sevim tokay 5 yıl önce
Bizde bi tabir vardır özümüze döndük şukranlarımı sunuyorum saygıyla♥️
Şafak ihmal 5 yıl önce
Bunlardan başka bisey beklenemez camiye düşman cemaate düşman müslümanlara düşman ne beklenebilirki