"Mansur Yavaş aday olacak" iddiasına yanıt gecikmedi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olacağına ilişkin iddialara yanıt verildi.

GÜNDEM 05.04.2022, 23:23 06.04.2022, 17:22 Hakan Öksüz
"Mansur Yavaş aday olacak" iddiasına yanıt gecikmedi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday gösterileceğine ilişkin iddialar bir süredir dillendiriliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda iki isimden birinin aday gösterilmeyeceğini belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlığı görevlerine devam edecekler." demişti. Önceki günlerde konuya dair yorumda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener ise Millet İttifakı'nın seçeceği cumhurbaşkanı adayını benimseyeceklerini bildirmişti.

"İlgimiz yok"

Sosyal medyada gündem olan Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığı ile ilişkilendiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, konuya açıklık getirdi. Bu haberlerle herhangi bir ilgilerinin bulunmadığını açıklayan Gültekin, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için..."

Tek amaçlarının, Ankara halkına verdikleri sözleri tutmak olduğunu kaydeden Gültekin, bunun için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Üretimi artırmak istediklerini belirten Gültekin, hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı adaylığı iddialarını kesin bir dille reddeden Volkan Memduh Gültekin, şeffaf bir hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar (0)