Manisa’da feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Manisa’da bir otobüs ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobil sürücülerinden biri, araç içindeki yolcularla beraber koşarak bölgeden kaçtı.

GÜNDEM 22.07.2022, 08:39 22.07.2022, 11:42
Manisa’da feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Edinilen bilgilere trafik kazası, D300 karayolu üzerinde bulunan Kovukdere mevkiinde meydana geldi. İzmir’de doğru hareket etmekte olan Uğur Bölükbaşı kontrolündeki otomobil, aynı istikamette ilerleyen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir başka otomobille çarpıştı. Olay sonrası ortalık savaş alanına dönerken, bu kez arkadan gelen Mehmet Ekrem Bilede kontrolündeki yolcu otobüsü kazayı fark etmeyerek Uğur Bölükbaşı’nın aracına çarptı. 

Yaralıların sağlık durumu iyi

Zincirleme trafik kazası sonrası otomobilde bulunan Yıldız Akbay, eşi Semih Akbay, araç sürücüsü Uğur Bölükbaşı ve otobüs içinde bulunan bir yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ardından ambulanslara bindirilerek Salihli’de bulunan hastanelere nakledildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Otomobili bırakıp kaçtılar

Öte yandan trafik kazası sonrası dikkat çeken bir olay yaşandı. Kazaya karışan 64 KP 887 plakalı aracın sürücüsü, kendisi ile birlikte aynı otomobilde bulunan 2 kişiyle birlikte koşarak bölgeden kaçtı. Aracı olay yerinde bırakan şahısların kimlikleri araştırılıyor. Kaza sonrası D300 karayolu da uzun süre trafiğe kapatıldı. Yeni bir kazaya sebebiyet vermek istemeyen jandarma ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar (0)