Manisa’da aile katliamı: Eşini ve oğlunu öldürdü

Manisa'da aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için oğlunun evine giden yaşlı adam çıkan tartışma sonucunda hem oğlunu hem de karısını öldürdü.

GÜNDEM 29.06.2022, 11:36 29.06.2022, 18:00
Manisa’da aile katliamı: Eşini ve oğlunu öldürdü

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Hüseyin Yurtseven (71), yaklaşık bir senedir ayrı yaşadığı eşi Ummuhan Yurtseven'le (65) barışmak için oğlu Mustafa Yurtseven'in (45) Tevfikiye Mahallesinde bulunan 5 katlı bir binanın 5. katındaki evine gitti.

Oğlu ve karısını öldürdü

Yurtseven, bir anda ortaya çıkan tartışmanın sonrasında önce oğlu Mustafa Yurtseven'e ardı sıra da karısı Ummuhan Yurtseven'e tabancayla ateş etti.

Apartman sakinleri yaşanan durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olayın sonrasında oğlunun apartmanından çıkan Hüseyin Yurtseven, apartmanın 50 metre ilerisinde cinayet silahıyla beraber emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Soruşturma devam ediyor

Edinilen bilgilere göre, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Mustafa ve Ummuhan Yurtseven’in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Ummuhan ve Mustafa Yurtseven'in cenazeleri otopsi için Merkezefendi Devlet Hastanesi Morguna gönderilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Sorgusu devam ediyor

Olay esnasında evde bulunan görgü tanığı Mustafa Yurtseven'in eşi N. Yurtseven'in şoka girdiği belirlendi. Cinayet zanlısı Hüseyin Yurtseven'in ise emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)