Manisa’da acı olay… Su kanalı çalışmasında oluşan göçükte 1 yaralı, 2 ölü

Manisa'ya bağlı Gölmarmara ilçesinde su kanalı açma çalışması esnasında yaşanan göçükte toprak altında kalan son işçinin de cansız bedenine ulaşıldı. Göçükte 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

GÜNDEM 21.06.2022, 11:33 21.06.2022, 17:37
Manisa’da acı olay… Su kanalı çalışmasında oluşan göçükte 1 yaralı, 2 ölü

Olay, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı Mahallesi mevkiinde dün akşam saat 19.00 sularında meydana geldi. Gölmarmara Orman İşletme Şefliğinin yangın göletine su doldurma niyetiyle müteahhit firma tarafından yapılan su kanalı çalışmasında Mehmet Gezici (33), Celal Geyik (55) ve İdris Akova (62) isimli işçiler meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.

Çalışma arkadaşları kurtardı

Mehmet Gezici çalışma arkadaşlarının yardımıyla göçüğün hemen sonrasında toprak altından çıkarılarak, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine götürüldü. Gezici'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Yoğun çalışmalar sonrasında cansız bedenlerine ulaşıldı

Olayın hemen sonrasında bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye, belediye, AFAD ve sağlık ekibi gönderilirken, gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında İdris Akova'nın cansız bedeni de toprak altında bulundu. Göçük altında kalan diğer işçi Celal Geyik’in ise cansız bedenine gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında ulaşıldı.

Yorumlar (0)