Manavgat’taki yangına müdahalede bulunan 2 işçi vefat etti 

Yangının ilk anlarında bölgeye giden ve Manavgat yangınını söndürmek için mücadele eden 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Yaralı olan 2 işçi de hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 31.07.2021, 12:37 31.07.2021, 13:26
Manavgat’taki yangına müdahalede bulunan 2 işçi vefat etti 

Antalya Manavgat'ta 4 gün önce başlayan ve hala kontrol altına alınamayan yangın, hızla büyümeye devam ediyor. Yangın sebebiyle Ahmetler ve Gebece Mahallelerindeki evler tahliye edildi.

Gebece Mahallesi’nde çıkan orman yangınını söndürmek için ilk anlardan bu yana bölgede olan ve canla başla mücadele eden işçilerin kullandığı arazözün alevler arasında kalarak yandığı bilgisi alındı. Arazözle çalışan 4 işçinin durumunu, yaralı olan işçiler 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleleri yaptı. Yaralanan Niyazi Iskarça ve Ali Hüseyin Karakaya hastaneye kaldırıldı. 



2 kişi yaralandı, 4 kişi dumandan etkilendi

İhbar üzerine yangın bölgesine gelen işçiler, bölgede yaptıkları çalışmalar ile hem arazözün yangınını söndürdü hem de araç içerisindeki mesai arkadaşlarının cansız bedenlerinin çıkarılmasına yardım etti. Yaşar Cinbaş ve Erdal Tokla, yangın şehitleri olarak kayıtlara geçti. 

Aynı bölgede yangına müdahale eden Sercan Karadeniz, Yılmaz Ağaç, Adem Uyanık ve Volkan Altınkaya ise dumandan etkilenerek Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan etkilenen 4 kişinin durumunun şu anda iyi olduğu ve gözlem altında bulundukları öğrenildi.

Yorumlar (0)