Manavgat'taki yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde 28 Temmuz tarihinde başlayan orman yangınları ile ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma çerçevesinde ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı.

GÜNDEM 03.08.2021, 20:21 04.08.2021, 18:15
Manavgat'taki yangına ilişkin 1 kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz tarihinde başlayan orman yangınları ile ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma çerçevesinde ilçe merkezindeki yangını çıkardığı tespit edilen C.Y. (16) tutuklandı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde özellikle Manavgat'ın Kavaklı ve Sarılar mahallelerini etkileyen ve bir marangoz atölyesi, bir odun deposu, bazı evlerle birlikte ormanlık bölgenin zarar gördüğü yangın ile ilgili Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Bu çerçevede elde edilen deliller ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde yangını C.Y.'nin çıkardığı tespit edildi.

Önce inkar etti...

Geçen cuma günü emniyet güçleri tarafından yakalanan C.Y., emniyet müdürlüğünde 4 gün boyunca sorgulandı. Yangını kendisinin çıkarmadığını savunan C.Y., polisin delillerine ise itiraz edemedi. Bugün adliyeye gönderilen C.Y., savcı tarafından ifadesinin alınmasının akabinde sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. İfadesi alınan C.Y., 'kasten orman yakmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)