Manava sopayla saldıran kadının cinnet getirdiği anlar kamerada!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde manavdan sebze almaya gitmekte olan bir kadın ile dükkan sahibi arasında tartışma çıktı. Kısa süre içinde kavgaya dönüşen olayda kadın, uzun bir sopayla manava saldırırken, olaya karıştığı belirlenen kadının yakınları da ayrıca manavı darp etti. Yaşanan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.  

GÜNDEM 25.04.2022, 16:43 26.04.2022, 09:00
Manava sopayla saldıran kadının cinnet getirdiği anlar kamerada!

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Bağlarçeşme mahallesinde dün öğle saatlerinde meydana geldi. 

Kadın, manava sopayla saldırdı

İddiaya göre, manav sahibi ile alışveriş yapmak için manava gelen kadın arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Kısa süre içinde olayın büyüdüğü, önce sözlü ve daha sonra ise kavgaya döndüğü aktarıldı. Bu esnada iddiaya göre manav sahibi, kadını dükkanın içinde iterek, ona dışarıya çıkmasını söyledi. Manavın bu tavrına sinirlendiği belirtilen kadının is çevrede bulunan akrabalarını olay yerine çağırdığı aktarıldı. Akrabalarının da olay yerine geldiğini fark eden kadın, manava elindeki sopa ile saldırdı. 

Öte yandan yaşanan kavga esnasında manavın yaralanmadığı bildirildi. 

Manavı tekme tokat darp ettiler

Kadının, manava saldırmasını fırsat bilen akrabaları ise bu esnada manava saldırarak tekme tokat onu dövmeye başladı. Saldırılara karşı koyamadığı görülen manav, sıkıntılı anlar yaşadı. Öte yandan çevrede bulunan vatandaşların ise yaşananları film izler gibi izlediği fark edildi. 

Yaşananlar kamerada!

Kısa bir süre sonra olaylar sona ererken, yaşanan kavga anları ise saniye saniye çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)