Mahir Ünal’dan, kabinede değişiklik sinyali

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede yeni bir düzenlemeye gideceğini söyledi.

GÜNDEM 23.03.2021, 15:00 24.03.2021, 10:33
Mahir Ünal’dan, kabinede değişiklik sinyali

Yarın gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Kongresi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mahir Ünal, kabinede de revizyona gidileceğini ifade etti.

“Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenlemeye gidecek”

Ntv televizyonunda katıldığı bir programda soruları yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 2023 vizyonunda sadece parti içerisinde değil aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendi ekibi içerisinde de revizyona gidileceğini aktardı.

Ünal, “Önümüzdeki günlerde hep beraber bu değişiklikleri göreceğiz. Burada esas olan tecrübe, dinamiklik ve gençliktir. Partimizin içerisinde yer alan insan kaynağıyla bu düzenleme harmanlanarak geniş bir MKYK oluşturulacak” dedi.

“MKYK'nın sayısı artacak”

Ak parti’de MKYK üyelerinin sayısının artacağına dikkat çeken Ünal, parti mekanizmalarının ve birimlerinin de yenileneceğini söyledi.

Ünal, “Ak Parti olarak 19 yılda yaptıklarımız birer hazırlık süreciydi. Asıl şimdi başlıyoruz. 19 yıllık iktidarımız boyunca her alanda hazırlıklar yaptık ve ülkenin altyapısını hazırladık. İnşallah şimdi ise yeni bir yola çıkıyoruz” diye konuştu.

“Kadın şiddetiyle sonuna kadar mücadele edeceğiz”

İstanbul Sözleşmesi’nden Türkiye’nin ayrılmasına ilişkin soruyu da yanıtlayan Ünal, bundan sonrada kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin önlenmesi konusunda daha fazla mücadele edileceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)