MacterChef’te kim elendi? 5 Aralık 2021 MasterChef’e kim veda etti?

Milyonları ekrana kilitleyen yarışmalardan MasterChef’in dün akşamki bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giren Görkem, Safanur ve Tahsin arasından bir kişi yarışmaya veda etti. MasterChef’te kim elendi? 5 Aralık 2021 MasterChef sonuçları ne oldu? İşte cevabı...

GÜNDEM 06.12.2021, 11:05 07.12.2021, 09:18
MacterChef’te kim elendi? 5 Aralık 2021 MasterChef’e kim veda etti?

MasterChef’te kim elendi sorusu bugün en çok konuşulan konulardan oldu. Dün akşam ekrana gelen eleme gecesinde 3 isim eleme potasına girdi. Tahsin, Safanur ve Görkem’in soğuk terlet döktüğü gecede bir isim mutfağa veda etti.  

"Mücadelem güzeldi"

Yemeği ve sunumu tamamlayarak jüriye sunan Safanur, bu sürecin zorlu geçtiğini ifade etti. Jüriden düşük puan alan “kötü şakaların kraliçesi” yarışmaya veda etti. Safanur’un vedası sırasında Somer Şef, “Kötü şakalar öksüz kaldı.” şeklinde esprisini yapmış oldu. Safanur, MasterChef Türkiye’nin 10’uncu yarışmacısı olarak mutfağa veda etti. 

Vedası sırasında kısa bir konuşma yapan Safanur, şunları aktardı: “Sizlerin öğrencisi olmak çok güzeldi. Hepinizi ailem gibi görüyorum. Bana öğrettikleriniz için çok teşekkür ederim. Buradaki mücadelem çok güzeldi. Beni böyle hatırlayın.” 


 

Tahsin, elenmekten kıl payı kurtuldu 

Şefler, Safanur’un yemeğinden sonra Tahsin’in yemeğini ve en son da Görkem’in yemeğini tattı. Tahsin’in birinci olan tabağı, jüride şaşkınlık yarattı. Somer Şef, Tahsin için “Seni bu gece birinci yapan şey baharatın bir tık fazla olması ve hamurun inceliğiydi.” şeklinde konuştu. Birinci olması karşısında mutluluk duyduğunu ifade eden Tahsin, Safanur’un da ikinci olmasını istediğini dile getirmişti. 
 

“Gitmenin ne demek olduğunu iyi bilirim” 

Görkem’in tabağı ve sunumu ikinci seçildi. İkinci şansını kullanan Görkem, kendi bahtı ve Safanur’un elenişi hakkında şunları dile getirdi: “Bana verilen 2’nci şansı iyi değerlendiremeseydim çok üzülürdüm. Şu anda çok mutluyum. Mücadele ettiğim ve istediğim yerdeyim. Buraya gelirken zor olacağını biliyordum. Gitmenin ne demek olduğunu iyi bilirim, zordur. Yolun açık olsun Safanur.” 

Yorumlar (0)