Lise öğrencileri arasındaki tartışma kanlı bitti: 2 yaralı

Erzurum’da okulda sözlü tartışma yaşanan bazı lise öğrencileri, gece karşılaştıkları parkta bıçaklı, sopalı ve taşlı kavgaya girişti. 2 lise öğrencisi, çıkan kavgada bıçaklandı. 

GÜNDEM 17.12.2021, 09:46 18.12.2021, 11:14
Lise öğrencileri arasındaki tartışma kanlı bitti: 2 yaralı

Olay, Erzurum’un Palandöken ilçesinde yaşandı.

2 yaralı

Mecidiye Anadolu Lisesi ve Şehit Yakup Sürücü Lisesi arasında oynanan futsal karşılaşmasında, tribünde sözlü bir şekilde tartışan öğrenciler arasında kısa süreli kavga yaşandı. Tartışmadan sonra dağılan öğrenciler, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda gece saatlerinde yeniden karşılaştı. Sözlü olarak iki grup arasında başlayan tartışma, kısa süre içinde bıçaklı, sopalı taşlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen arbedede A.Y. adlı öğrenci, yanında bulunan bıçakla 16 yaşındaki Y.K.Y. ve 14 yaşındaki A.A. adlı öğrencileri birçok kez bıçakladı. 

Bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçtı

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı sonrası, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bıçakla ayaklarından yaralanan A.A. ile birlikte Y.K.Y. bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye götürülürken, bıçaklı saldırgan A.Y.’nin ise olay yerinden kaçtığı polis ekiplerince aranmaya devam ettiği bildirildi. 

Yorumlar (0)