Kuzey Suriye’de nokta operasyon! 13 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı teşebbüsünde bulunan toplam 13 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. 

GÜNDEM 07.08.2022, 13:24
Kuzey Suriye’de nokta operasyon! 13 terörist öldürüldü

Mehmetçik, Kuzey Suriye’deki başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan toplam 13 PKK/YPG’li terörist, gerçekleştirilen başarılı operasyonla tek tek öldürüldü. Operasyon sonrası Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden de bir açıklama paylaşıldı. 

“13 terörist, gerçekleştirilen başarılı operasyon ile etkisiz hale getirildi”

Konuyla ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kahraman askerlerimiz, Kuzey Suriye’de terörle mücadele çalışmalarını kararlı ve etkin şekilde sürdürüyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunup taciz ateşi açan toplam 13 PKK/YPG’li terörist, gerçekleştirilen başarılı operasyon ile etkisiz hale getirildi” ifadelerine yer verildi. Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerini ve bölge sorumlularını tek tek etkisiz hale getiren Türk Silahlı Kuvvetleri, son operasyonla birlikte PKK’ya ağır bir darbe daha vurmuş oldu.  

Yorumlar (0)