Kuzey Marmara Otoyolu’nda kamyon devrildi: 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nın Sakarya mevkiinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi. Tekstil malzemeleri taşıyan kamyonun kontrolden çıkarak yola devrilmesi nedeniyle 4 şerit trafiğe tamamen kapandı. Kamyon sürücüsü kazadan yaralı olarak kurtulmayı başardı

GÜNDEM 03.10.2021, 09:28 04.10.2021, 11:55
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kamyon devrildi: 1 yaralı

Ucuz atlatılan kaza, bu sabah saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya geçişi bölümünde Karakamış Mahallesi civarında yaşandı. Alınan bilgiye göre, Ankara yönüne doğru seyir halinde olan G.D. isimli sürücünün kullandığı tekstil malzemeleri taşıyan 05 DT 075 plakalı kamyon aniden kontrolden çıktı ve bariyerlere çarparak yolun ortasına doğru devrildi. 4 şerit bir anda ulaşıma kapanırken, sürücü kazada yaralandı. Kaza sonrasında aynı istikamette ilerlemekte olan Y.S.’nin kullandığı 59 YS 915 plakalı otomobil de duramayarak devrilen kamyona çarptı.

Kazanın yetkililere haber verilmesi üzerine bölgeye acilen itfaiye, sağlık ve Otoyol Jandarma Trafik timleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaralı sürücü sıkıştığı yerden kurtarıldı. G.D. daha sonra sağlık ekipleri tarafından Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın yaşandığı gölgede ekipler trafik akışını emniyet şeridinden kontrollü şekilde sağlamaya çalışıyor.

Devrilen kamyon bölgeden kaldırılmaya çalışırken, ekiplerin kaza ile ilgili de inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)