Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 2 yolcu otobüsü, 5 TIR ve bir kar küreme aracının birbirine girdiği zincirleme bir kaza meydana geldi. Uskumruköy'deki kaza sebebiyle bir süreliğine Ankara yönü trafiğe kapandı.

GÜNDEM 12.03.2022, 15:55 12.03.2022, 16:00
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nda aralarında TIR'ların, yolcu otobüslerinin ve araçların karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle Ankara tarafına ulaşıma kapanan yol, tekrar trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza

Kuzey Marmara’nın Ankara istikameti Kilyos - Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolunda 2 yolcu otobüsü, 5 TIR, 2 otomobil ve bir kar küreme aracının karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Kaza sonrası çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Yolcu otobüsü ve kar küreme aracının sürücüsü yaralanırken, ambulansla şoför ile muavin hastaneye kaldırıldı.

Bölgede uzun araç kuyruğunun ortaya çıktığı kaza sebebiyle aksayan ulaşım, zincirleme kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

Öte yandan olay yerine sevk edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay ekipleri, araçlarında mahsur kalanlara yardım etti.

Valilik’ten ‘Dikkatli olun’ uyarısı

İstanbul Valiliğinden gelen açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu'nda saat 11.00 civarında zincirleme trafik kazasının yaşandığı kaydedildi. 

Yolun, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ICA İşletmesi'nin araçları ile trafik personelinin müdahalesi sonucunda saat 11.45 civarında tekrar trafiğe açıldığı aktarılırken, olumsuz hava koşulları sebebiyle sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Yorumlar (0)