Kuzey Irak’ta 3 terörist daha “etkisiz” 

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak’taki operasyonlarla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor. Bugün, 3 terörist etkisiz hale getirildi. 

GÜNDEM 10.05.2021, 16:01 11.05.2021, 11:33
Kuzey Irak’ta 3 terörist daha “etkisiz” 

Kahraman Mehmetçiklerimiz, Kuzey Irak operasyonlarını yürütmeye devam ediyor. Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek operasyonları olarak kayıt altına alınan Türk Silahlı Kuvvetleri hareketleri kapsamında elde edilen gelişmeler, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi sosyal medya hesaplarından anlık olarak paylaşılmaya devam ediliyor.

Teröristler “etkisiz”

Milli Savunma Bakanlığı, bugün gündüz saatlerinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir gelişme duyurdu. Paylaşılan yazıya göre Kuzey Irak’ta bulunan ve Mehmetçiklerimizin ayrıca özen gösterdiği bölgelerden olan Metina’da 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Hava harekatı ile öldürülen teröristler hakkında Bakanlık, “Kahraman pilotlarımızdan tam isabet!” açıklaması yaptı. Sınırlarımızın temizlendiği operasyonlar kapsamında yerleri tespit edilen ve PKK’lı olduğu öğrenilen 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. Bu sayede, operasyonların başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı, yüze yaklaştı. 

Yorumlar (0)