Kuzey Irak'tan acı haber: 2 asker şehit düştü

MSB, Kuzey Irak'taki Pençe Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit düştüğünü, bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM 27.07.2021, 23:23 28.07.2021, 01:34
Kuzey Irak'tan acı haber: 2 asker şehit düştü

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), Kuzey Irak'ta bulunan Pençe Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu, bir teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB'den açıklama 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada "Kuzey Irak'ta bulunan Hakurk bölgesinde 27 Temmuz 2021 tarihinde arama-tarama faaliyeti esnasında teröristlerle temas sağlanmış, çıkan çatışmada 2 kahraman silah arkadaşımız şehit düşmüş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve ivedilikle hastaneye sevk edilmiştir. Söz konusu çatışmada bölücü terör örgütü üyesi bir terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar temenni ederiz." denildi.



Aksaray'a şehit ateşi düştü

Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sergen Güçlüer’in Aksaray’ın Ihlara beldesindeki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.

Acı haber Gaziantep'e de ulaştı

Aynı çatışmada şehit düşen Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük'ün şehadet haberi Gaziantep'teki baba evine ulaştı.

Yorumlar (0)