Kumarda yakalandı, ilk yorumu “Televizyona çıkacağız” oldu

Kırıkkale’de ‘yasa dışı bahis ve kumar’ operasyonları tüm hızıyla devam ederken, önceki gece düzenlenen son baskında ise ilginç görüntüler ortaya çıktı. Baskın sonucu gözaltına alınan bir şahıs kameraları karşısında görünce, “Çek baba çek, televizyona çıkacağız” demesi dikkat çekti. 

GÜNDEM 09.04.2022, 10:56 10.04.2022, 09:17
Kumarda yakalandı, ilk yorumu “Televizyona çıkacağız” oldu

Kırıkkale’de gerçekleştirilen gece operasyonu sonucu bir kıraathanede yasa dışı ve kumar oynadıkları tespit edilen toplamda 3 kişiye 5 bin 457 lira ceza kesildi. 

Toplam 15 personelin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi



Kıraathaneye yönelik düzenlenen operasyona toplamda 15 personel katılım sağladı. Gerçekleştirilen incelemelerde 120 kişiye GBT sorgulaması yapıldı ve kimlik tespitinde bulunuldu. Gerçekleştirilen aramalarda bir kişinin uyuşturucu ticaretinden de arandığını anlaşıldı. 



İş yeri sahibi ile birlikte 3 kişi daha gözaltına alındı

Tepebaşı Mahallesi’nde yer alan kıraathanede yapılan incelemelerde ise yasa dışı ve kumar faaliyetlerinin yürütüldüğü tespit edildi. Operasyon sonucu iş yeri sahibi ile kıraathanede kumar oynadığı belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Baskında masa üzerinde de 685 lira bulundu. Kumar parası olduğu düşünülen bu paraya da el konularak işlemlere başlandı. 



Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar

Baskın sonucu gözaltına alınan bir kişinin karşısında kameraları görmesi sonrası yaptığı yorum da dikkat çeken bir diğer detay oldu. Basın mensuplarına yönelik olarak, “Çek baba çek, televizyona çıkacağız” diyen şüphelinin bu sözleri hafızlarda kalırken, kumar oynamaya zemin hazırlayan işletme sahibi hakkında da adli süreçlerin başlatılması için işlemler yapıldı. Emniyete götürülerek ifadelerini veren 4 şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından serbest kaldı. 

Yorumlar (0)