Kulüplerden ve federasyonlardan "18 Mart" paylaşımları

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla federasyonlardan ve spor kulüplerinden paylaşımlar yapıldı.

GÜNDEM 18.03.2021, 13:53 18.03.2021, 23:30
Kulüplerden ve federasyonlardan "18 Mart" paylaşımları

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve spor kulüplerinden Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman şehitlerimizi anma mesajları yayınlandı.

Federasyonlardan "Çanakkale" mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu

“Bir destandır Çanakkale” ifadelerine yer veren Türkiye Futbol Federasyonu, anma mesajını “Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.” sözleriyle gerçekleştirdi.



Türkiye Basketbol Federasyonu

Türkiye Basketbol Federasyonu, “Çanakkele geçilmez” dipnotuyla yaptığı açıklamada “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemiz için hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.


 

Spor kulüpleri de sessiz kalmadı

Asırlık tarihi olan spor kulüplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor camiaları da bu özel gün dolayısıyla resmi hesaplarından paylaşımda bulundu.

Beşiktaş

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, anma paylaşımında “Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.



Fenerbahçe

Resmî Twitter hesabından paylaşımda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü ise “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 106. Yılı kutlu olsun!” ifadeleriyle şehitlerimizi ve büyük zaferi andı.

Galatasaray

Sabah saatlerinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray Spor Kulübü, “Şanlı Türk tarihinin dönülmez noktalarından biri olan tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" mesajını veren 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz.” sözlerine yer verdi.


 

Trabzonspor

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor Kulübü de resmî sosyal medya hesabından “Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir! Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. #ÇanakkaleGeçilmez” mesajıyla bir paylaşım yaptı.

Yorumlar (0)