Küçük kıza taciz iddiası: Ümraniye’de ortalık karıştı!

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, küçük bir kızı taciz ettiği iddia edilen market sahibi dakikalarca darp edildi. 

GÜNDEM 27.06.2022, 16:03 28.06.2022, 13:28
Küçük kıza taciz iddiası: Ümraniye’de ortalık karıştı!

İddiaya göre, kendisine yiyecek bir şeyler almak için mahallelerinde bulunan markete giden küçük kız, burada işletme sahibinin tacizine uğradı. Marketten çıktıktan sonra evine giden kız çocuğu, yaşadıklarını babasını anlattı. Duydukları karşısında öfkelenen baba ve beraberindekiler, mahallede bulunan markete giderek işletme sahibini dakikalarca dövdü. Market camlarının kırıldığı arbedede kanlar içinde kalan market sahibi, kaldırıma oturarak sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. 

Kanlar içinde kalan market sahibi hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine verdiği ifadede market sahibi tarafından çocuğunun taciz edildiğini iddia eden öfkeli baba, şikâyetçi olduğunu söyledi. Kanlar içinde kalarak bir süre sonra yere yığılan market sahibi ise ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından emniyete götürülen market sahibi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

“Market sahibi para üstünü verirken kızın eline değmiş”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu ve küçük kıza yönelik herhangi bir taciz girişiminin olmadığını söylediler. Yaşanan olayın ardından açıklamalarda bulunan mahalle sakini Yuşa Eymen, “Herhangi bir taciz durumu yok. Market sahibi para üstünü verirken kızın eline değmiş. Kız da evine gider gitmez babasına anlatmış. Babası ve onun yanındakiler o anlık öfkeyle gelip, market sahibini uzun süre dövdüler. Boynundan tutarak adamı yere yatırdılar. Onlar adamı darp ederken bir başka araç daha geldi. O araçtan inen kişi de market sahibine saldırdı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)