Kraliyet ailesi 500 valiz, 180 personel ile Bodrum'a geldi!

Katar Kraliyet Ailesi, Muğla'nın Bodrum ilçesine 500 valiz, 180 personel ile birlikte geldi. 

GÜNDEM 02.09.2020, 09:43
Kraliyet ailesi 500 valiz, 180 personel ile Bodrum'a geldi!

Katar Emiri olan Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesine ait olan lüks yat, Muğla'nın Bodrum ilçesine üç gün önce demir attı.

Dün sabah saatlerinden beri "Katara" adlı yatta ciddi bir çalışma yürütüldüğü görüldü. Gıda malzemelerinin bulunduğu kamyonların peş peşe gidip geldiği görüldü. 

Lüks yatta görevli olan kişiler, tüm gün boyunca Katar Kraliyet Ailesi için hazırlık yaptı. 

Milas-Bodrum havalimanında Katar Emiri olan Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi için büyük tedbirler alındığı görüldü. Güvenlik güçleri, Milas-Bodrum havalimanından Bodrum gemi yanaşma iskelesine giden yol üzerinde yoğun önlemler aldı.

Polis memurları eşliğinde "Katara" isimli yata geçen Katar Kraliyet ailesinin, sahil güvenlik güçleri tarafından da takip edildiği fark edildi.

Katar Emiri olan Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesinin lüks yata yerleşmesinin ardından, iki kamyonluk eşyanın getirildiği görüldü. Bu eşyalar iki saat boyunca dikkatli bir şekilde indirildi.

Söz konusu eşyaların arasında 500 valizin yanı sıra dalış tüplerinin olması dikkat çekti.

Katar Kraliyet ailesinin hizmetinde garsonlar, dadılar, yat personeli, aşçılar, dalış eğitmenleri ve dadılar olmak üzere toplam 180 kişinin bulunduğu öngörülüyor. 

Gözde turizm merkezi Bodrum'da tatil yapacak kişinin Katar Emiri'nin kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Beş çocuğu ve eşiyle beraber Türkiye'ye gelen kişinin, gümrük bölgesine korumalarıyla birlikte giriş yaptığı ve aracı kendisinin kullandığı fark edildi. 

Katar Kraliyet Ailesi'nin arkasından 9 VIP minibüs ile 8 koruma aracının da  "Katara" adlı yata yanaştığı görüldü. Lüks yatın diyafonlarından "Hoş geldiniz" denilirken, uzun süre sirenler çaldı. 

Katar Emiri'nin kardeşi, lüks yata girer girmez hemen bebeğini sevdi. Bir süre bebeğiyle beraber zaman geçiren kişi, hemen ardından televizyon seyretti. 

Katar Kraliyet Ailesi'nin, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ne kadar süre tatil yapacağı henüz bilinmiyor. 

Yorumlar (0)