Koronavirüs ilk kez 2 sene önce bugün Türkiye'de görüldü: Koca'dan önemli mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadelede 2 yılın ardından artık risklerle orantılı düzeyde hayatın sürdüğünü söyleyerek koronavirüsün ciddi düzeyde bir risk olmaktan çıktığını söyledi.

GÜNDEM 11.03.2022, 22:02 11.03.2022, 22:24
Koronavirüs ilk kez 2 sene önce bugün Türkiye'de görüldü: Koca'dan önemli mesaj

Koronavirüsle mücadelede 2 sene geride kaldı. Alınan tedbirler ve salgının dünyadaki seyriyle paralel olarak ve tabii ki aşının da çok büyük etkisiyle virüs artık ciddi bir gündem olmaktan çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada salgının 2 sene önce ilk kez bugün ülkemizde görüldüğünü söyleyerek salgında mücadelede uygulanan adımlarla koronavirüs riskinin orantılı düzeydeki tedbirlerle hayatın içinden uzaklaşmadan sürdürüldüğünü söyleyerek artık salgının ciddi bir tehdit olmaktan çıktığını söyledi.

“Salgın günlük hayatımızı tehdit eden mühim bir olay olmaktan çıktı”

Koca yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Türkiye’de ilk defa koronavirüs vakasını gördüğümüzde günümüzden tam 2 sene önceydi. Son geldiğimiz noktada artık koronavirüs günlük hayatımızı tehdit eden mühim bir olay olmaktan uzaklaştı.

“Risklerle orantılı olarak hayatımıza dönüyoruz”

Risklerle orantılı bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Kaybettiğimiz kişilere Allah’tan rahmet, hastalarımıza ise şifa diliyoruz.

Yorumlar (0)