Korona mı? İstanbul'da sahte içkiden 3 kişi öldü

İstanbul Zeytinburnu'nda sahte içkiden 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yoğun bakımda. Kişilerin, "sahte alkolün koronavirüse iyi geldiği" düşüncesiyle sahte alkol tükettikleri değerlendiriliyor.

GÜNDEM 18.03.2020, 10:52 19.03.2020, 13:48
Korona mı? İstanbul'da sahte içkiden 3 kişi öldü

İstanbul Zeytinburnu'nda sahte alkol tükettikleri belirlenen 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgilere göre, Merkezefendi Mahallesi'nde ikamet eden Türkmenistan uyruklu 31 yaşındaki Esger A. ile 37 yaşındaki Narmurat E. ve Doskabul P.'den haber alamayan arkadaşları 155 Polis'e ihbarda bulunarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evin kapısını çilingir yardımıyla açtı. Esger A., Narmurat E. ve Doskabul P.'nin hareketsiz yattıklarını gören polis ekipleri, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine iletti.

112 Acil Sağlık ekipleri, Esger A. ile Narmurat E.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Hastaneye kaldırılan Doskabul P.'nin ise hayati tehlikeyi atlatamadığı, yoğun bakım ünitesinde durumunun takip edildiği bildirildi.

Polis ekipleri, evde yaptığı incelemede, ölen ve durumu ağır olan kişilerin evde sahte alkol tükettiklerini belirledi.

İncelemelerini devam ettiren polis ekipleri, sahte alkolü temin eden Türkmenistan uyruklu 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Evdeki 3 kişinin alkolü, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınından korunabilmek için tükettikleri değerlendiriliyor.

İran'da "sahte alkol koronavirüse iyi geliyor" söylentilerinin yayılması üzerine 159 kişi hayatını kaybetmişti.

Dün de bir kişi sahte alkolden hayatını kaybetti

Bu arada Merkezefendi Mahallesi'nde oturan Türkmenistan uyruklu 48 yaşındaki Eresh K. de dün hastaneye kaldırıldı ve burada yaşamını yitirdi. 

48 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Eresh K.'nin de sahte alkol kullandığı için yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Aynı şahısların bu olayın da faili olduğu yönünde incelemeler sürüyor,

Yorumlar (0)