Korkunç ölüm! Su zannettiği pet şişeden mermer cilası çıktı

İzmir'in Selçuk ilçesinde, bir otelde görevli olan genç kadın, su zannettiği ve pet şişe içerisinde bulunan mermer cilasını içmesi üzerine fenalaştı. Hastaneye sevk edilen kadın, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 29.12.2021, 16:45 30.12.2021, 14:11
Korkunç ölüm! Su zannettiği pet şişeden mermer cilası çıktı

İddiaya göre olay, 27 Aralık akşamı, İzmir’in Selçuk ilçesinde yer alab bir otelde yaşandı. 

Mermer cilasını su zannedip içti

Otelin Halkla İlişkiler bölümünde görevli 31 yaşındaki Özde Çivici, çalıştığı otelde gerçekleştirilecek olan yılbaşı balosunun tanıtım broşürlerini dağıtmak için çıktı. Kısa süre sonra otelde bulunan odasına giren Çivici, pet su şişesinde bulunan maddeyi su zannederek içti. Aniden fenalaşan genç kadın, ihbar sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. Burada gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çivici, yaşamını yitirdi.

Organları büyük hasar aldı

Özde Çivici'nin yaşamını yitirdiği haberini alan çalışma arkadaşları ve ailesi yasa boğulurken, polis ekipleri otel içerisinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonunda içinde su bulunan ve mermer cilası bulunan 2 pet şişenin yan yana olduğu tespit edildi. Mermer cilasını su zannederek içen genç kadınım organlarının, ciddi hasar gördüğü aktarıldı.

İhmal iddiaları

Çivici'nin ölümünden sonra olayda ihmali olduğu belirlenen çalışanların ve mermer ustasının ifadelerine başvurulduğu bildirildi.

Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar (0)