Kontrolü kaybedip, karşı şeride geçti… Kastamonu’da korkunç kaza!

Kastamonu’da bir otomobil ile yolcu otobüsünün kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 26.06.2022, 08:17
Kontrolü kaybedip, karşı şeride geçti… Kastamonu’da korkunç kaza!

Edinilen bilgiye göre trafik kazası, Tosya ilçesi D-100 kara yolu Çaykapı köyü mevkiinde meydan geldi. Yol üzerinde seyir halinde olan 06 DE 9797 plakalı otomobil, aniden kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç bir anda İstanbul istikametine giden şeride girerek karşı taraftan gelen 28 ABE 309 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Can pazarının yaşandığı olayda otomobil sürücü Hüseyin Etçi ve hemen yanında bulunan Miray Sane Etçi yaşamını yitirdi. Otobüste bulunan 16 kişi ise yaralandı. 

Yaralılar, hastaneye kaldırıldı

Alınan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yeni bir kazaya daha sebebiyet vermemek için yol üzerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralılara ilk müdahale ise olay yerinde yapıldı. Yaralı vatandaşlar, bölgeye gelen ambulanslara bindirilerek Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobilin karşı şeride geçtiği öne sürüldü

Kaza anı ile ilgili açıklamalarda bulunan yolcular, karşı şeritten gelen otomobilin aniden yoldan çıkarak kendi şeritlerine geçiş yaptığını dile getirdiler. Trafik kazası ile jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)