Komutanlıktaki yangınla ilgili yeni gelişme

Ankara Polatlı 58. Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nda yangın çıkarma girişiminde bulunan şahıs, 'konutu terk etmeme' adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

GÜNDEM 29.07.2021, 20:09 30.07.2021, 09:28
Komutanlıktaki yangınla ilgili yeni gelişme

Ankara Polatlı 58. Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı sınırları içerisinde çıkan yangın olayı ile ilgili yakalanan şahıs, 'konutu terk etmeme' adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Polatlı ilçesinde K.Ü.Y. (28) adlı bir şahıs, Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nın güney sınırındaki tel örgülerin arasından kışla içinde bulunan kuru otları tutuşturarak yangın çıkarmıştı. Kışla içerisinde nöbet görevinde olan askerlerin ihbarı üzerine kışladaki itfaiye aracı ve ABB (Ankara Büyükşehir Belediyesi) itfaiye personelleri olay mahalline sevk edilmişti. İtfaiye personellerinin müdahalesi ile yangın kısa süre içinde söndürülmüştü.

Çok sayıda suç kaydı

Meydana gelen yangında askeriye içinde bulunan 6 ağacın zarar gördüğü ve yangını çıkaran şahsın kaçmaya çalıştığı esnada yurttaşlar tarafından yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildiği öğrenilmişti. Kısa süre içinde yakalanan şahsın birçok suç kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorumlar (0)