Komandolar 17 teröristi etkisizleştirdi

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada son 24 saat içinde toplam bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 17 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 07.08.2020, 14:38 07.08.2020, 16:36
Komandolar 17 teröristi etkisizleştirdi

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), son bir günde bölücü terör örgütü PKK/YPG üyesi 17 teröristin daha etkisiz duruma getirildiğini açıkladı.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin hain mensubu teröristlerle mücadelesinin dağ bayır, gece gündüz, sarp yokuş demeden başarıyla sürdüğü vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığının (MSB) açıklamasında, kahraman Türk askerinin son bir günde PKK/YPG terör örgütü üyesi 17 teröristi daha etkisiz duruma getirdiği, son 10 günde ise toplam 57 alçak teröristin etkisiz duruma getirilmiş olduğu bilgisi paylaşıldı.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında operasyonların, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da son terörist teslim oluncaya kadar operasyonların bir gün bile ara verilmeden devam edeceğinin altı çizildi.

Yorumlar (0)