Kökünü kurutana kadar mücadeleye devam!

Kökünü Kurutma Operasyonu çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren İçişleri Bakanı Soylu, Edirne üzerinden yurda giriş yapan bir TIR içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

GÜNDEM 25.12.2022, 12:00 26.12.2022, 16:46
Kökünü kurutana kadar mücadeleye devam!

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında uyuşturucu maddeler ele geçirilirken birçok kişi gözaltına alındı. Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında son olarak ekipler Edirne'de harekete geçti.

Teknik ve fiziki takip yapıldı

Edirne’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına karşı uzun süreli teknik ve fiziki takip sağlandı. Yapılan incelemelerin ardından ülkeye Edirne üzerinden giriş yapan ve uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir TIR yakalandı.

Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Soylu şu ifadelerde bulundu: "Kökünü Kurutana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz! Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uzun süre devam eden takipler ve incelemeler sonucunda yurda giriş yapan bir TIR içerisinde, 9 tüp likit esrar, 760 gr reçine esrar, 460 kg ecstasy, 2 kg metamfetamin ve 35 kg kokain ele geçirildi."

Yorumlar (0)