Kocaeli’nde vahşet! 22 yaşındaki genci kurşuna dizdi

Kocaeli’nde, gece saatlerinde henüz kimliği belirlenmeyen bir şahısla tartışma yaşayan 22 yaşındaki Mertcan Pekatik, kurşun yağmuruna tutuldu. 

GÜNDEM 19.06.2022, 09:35 20.06.2022, 09:33
Kocaeli’nde vahşet! 22 yaşındaki genci kurşuna dizdi

Edinilen bilgiye göre olay, İzmit ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi Halkevi mevkiinde yaşandı. Bölgede yer alan bir pasajda oturan 22 yaşındaki Mertcan Pekatik, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası kısa sürede sesler yükseldi. Bir süre sonra silah sesleri duyulmaya başladı. 22 yaşındaki gence 4 el ateş eden zanlı, ardından bölgeden uzaklaşarak izini kaybettirdi. 

Hastanede hayatını kaybetti

Kanlar içinde yere yığılan genci gören bölgedeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Mertcan Pekatik, ardından ambulansa bindirilerek Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 22 yaşındaki genç, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, zanlının yakalanması için de çalışmalar sürüyor.



Yorumlar (0)