Kocaeli’de 2 gencin balık tutma isteği faciayla sonuçlandı

Kocaeli ’ye bağlı olan İzmit ilçesinde 2 alkollü genç balık tutmak düşüncesiyle yakınlarındaki marinaya gitti. Gençler balık tutmak istedikleri esnada denize düştü. Şahıslardan bir tanesi kurtulurken, diğerinin ise cansız bedeni bulundu.

GÜNDEM 16.05.2022, 10:24
Kocaeli’de 2 gencin balık tutma isteği faciayla sonuçlandı

Meydana gelen olay, Kocaeli ‘ye bağı İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Salim Dervişoğlu Sokağında yer alan bir marinada yaşandı. Alınan bilgilendirmelere göre, Mine D. (23) ve Furkan Çiftçi (23) adında iki kişi, akşam vakitlerinde balık tutmak adına marinaya ulaştı. Bu esnada alkol içtikleri belirlenen gençler, aradan geçen kısa bir zaman sonra denize düştü.

Balıkçı tarafından kurtarıldı

Yaşanan olay sırasında bir balıkçı tarafından gençlerin denize düştüğünü fark edildi. Balıkçı öncelikle Mine D. isimli genç kızı denizden çıkardı. Diğer genci bulamayan balıkçı, yaşanan durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti. Gelen ihbar üzerine olayın yaşandığı adrese polis, sağlık ve itfaiye birimleri gönderildi. Kısa bir zamanda olay yerine gelen sağlık birimleri, denizden çıkarılan genç kıza müdahalede bulundu. Sonrasında ambulansa bindirilen genç kız tedavisi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bölgeye gönderilen İtfaiye ’ye balık insanlar, denize düşerek gözden kaybolan Furkan Çiftçi’yi arama çalışması başlattı. Takribî 1 buçuk saat kadar yapılan aramanın sonrasında gencin cansız vücudu bulundu. Çiftçi cenaze aracına konularak otopsi yapılabilmesi için morga gönderildi.

Beraber son fotoğraflarını paylaştılar

Diğer bir taraftan 2 gencin balık tutma düşüncesiyle gittikleri marinada, fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarına yükledikleri öğrenildi. Polis birimleri yaşanan olayla alakalı soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)