Koca'dan yaralı madencilere ilişkin açıklama

Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağı patlamasında yaralanan işçilerden, aynı kentte tedavi gören 5 işçinin taburcu edildiğini, İstanbul'da tedavi gören 6 kişiden 2'sinin entübasyon ve yoğun bakımdan çıktığını açıkladı.

GÜNDEM 19.10.2022, 19:35 20.10.2022, 16:55
Koca'dan yaralı madencilere ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Koca, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağı patlamasında yaralanan madencilerden, aynı ilde tedavi altına alınan 5 işçinin taburcu edildiğini, megakent İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi görmekte olan 6 kişiden 2'sinin entübübasyon ve yoğun bakımdan çıktığını duyurdu.

"4 hastanın durumu stabil"

Bakan Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, maden ocağı patlamasında yaralanan işçilerin sağlık durumuna dair son bilgileri verdi.

Fahrettin Koca, bahse konu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Bartın'da tedavi edilen 5 işçi sağlığına kavuştu ve taburcu edildi. İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavilerine devam edilen 6 hastadan biri yoğun bakımdan normal servise alındı, genel sağlık durumu iyiye doğru gidiyor. Bir hasta entübasyondan çıktı. Diğer 4 hastanın durumu ise stabil."

Yorumlar (0)