Hain saldırıda şehit düşen 2 askerimiz son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı’nda dün Kirpi aracına yapılan hain saldırı sonucunda şehit düşen Sözleşmeli Er Emrah Arslan, memleketi Samsun’da ebediyete uğurlandı. Bir diğer şehidimiz Fatih Güney de gözyaşları içinde toprağa verildi.

GÜNDEM 25.07.2021, 19:04 25.07.2021, 19:41
Hain saldırıda şehit düşen 2 askerimiz son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nda intikal halindeki Kirpi aracına teröristlerce yapılan hain saldırı neticesinde şehit düşen İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan’ın cenazesi, memleketi Samsun Vezirköprü’de ebediyete uğurlandı.

Şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu

Şehidimizin naaşı, Çorakdere Mahallesi’nde bulunan babaevinde helallik alınması sonrası Osmandere Camisi’ne götürüldü.

Burada yapılan cenazede şehidin babası Mürsel Arslan ve annesi Sebahat Arslan, kardeşleriyle şehidin bir ay sonra evleneceği nişanlısı Esra Akçay’da gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Arslan’ın cenaze namazını ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Seyfullah Çakır kıldırdı. Şehidimiz bir süre askerlerin omuzlarında taşındı.

Dualarla ebediyete uğurlandı

Ardından cenaze aracına koyulan şehidimizin naaşı dualarla aile mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Arslan’ın yakınlarının yanı sıra cenazeye Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’le milletvekilleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Şehidin fotoğrafını özel harekatçı kız kardeşi taşıdı

Bir diğer şehidimiz Fatih Güney ise Ordu-Giresin Havalimanı'ndaki tören sonrası Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'ne getirildi ve burada cenaze töreni yapıldı.

Şehidin babası Hidayet Güney, ayakta durmakta güçlük çekerken, özel harekatçı kız kardeşi, ağabeyinin fotoğrafını elinde taşıdı.

Şehidimizin naaşı aynı mahallede bulunan aile kabristanında defnedildi.

Yorumlar (0)