Kırmızı ve gri listede aranan teröristler öldürüldü!

Tunceli'de etkisiz hale getirilen iki teröristin, kırmızı listede aranan Ayten Ene ile gri listede aranan Mehdi Kaplan olduğu belirlendi.

GÜNDEM 05.10.2019, 12:20 05.10.2019, 12:58
Kırmızı ve gri listede aranan teröristler öldürüldü!

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında, iç güvenlik operasyonları kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından ortak operasyon gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, operasyonda, silahlı iki teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise Pülümür İlçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Müdürlüğü tarafından ortaklaşa operasyon düzenlendiği anımsatıldı.

Söz konusu operasyonda belirlenen iki teröristin, silahlı insansız hava araçları (SİHA) ile etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, "Bölgede operasyon devam etmekte olup, gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir." ifadesine yer verildi.

Etkisiz hale getirilen iki teröristin, kırmızı listede aranan Ayten Ene ile gri listede aranan Mehdi Kaplan olduğu belirlendi. 

Yorumlar (0)