Kılıçdaroğlu, o kurumun kapısına dayanacak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, randevu talebine yanıt vermeyen Et ve Süt Kurumu'nu saat 10.00'da ziyaret edeceğini duyurdu.

GÜNDEM 08.04.2022, 01:14 09.04.2022, 11:39 Hakan Öksüz
Kılıçdaroğlu, o kurumun kapısına dayanacak!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Et ve Süt Kurumu'nu ziyaret edeceğini belirtti. Et ve Süt Kurumu'ndan randevu talep ettiğini ancak herhangi bir cevabın gelmediğini belirten CHP lideri, "Herhalde bir yerlerden izin alamadılar." yorumunda bulundu.

Çocukların beslenme hakkını konuşmak için yine de Et ve Süt Kurumu'na gideceğini kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Ben gideceğim, gerisi onlara kalmış." ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, Et ve Süt Kurumu'nu saat 10.00'da ziyaret edeceğini duyurdu.

TÜİK'in kapısından geri çevrilmişti!

CHP lideri, daha önce de randevu almadan Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye İstatistik Kurumu'na gitmişti. 2021 yılının Aralık ayında önce TÜİK'in kapısına giden ancak içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, "Devletin sahip bilgileri ve bu bilgilere nasıl ulaşıldığını bana açıklamak istemiyorlar. Ana muhalefet partisi lideri, devletin istatistik kurumunun kapısından çevriliyor. Bu noktaya geldik." demişti.

MEB'in kapısına dayanmıştı!

Daha sonra aynı şekilde Milli Eğitim Bakanlığı'na giden CHP lideri, aynı muamele karşılaşmıştı. 

Kapıda gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "KPSS’de yüksek puanlar alan evlatlarımız, sözlü sınavlarda elendi. Kul hakkının yenmesine ve torpile karşı çıkmak, benim görevimdir. Haksızlığa uğrayanlara hukuki destek sağlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)