Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ziyareti: "Tehdit dilinin sonucu bu"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytinburnu'ndaki ilçe binasına kurşun isabet eden İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı ziyaretin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, "Siyasette kullanılan tehdit dilinin ne şekilde sonuçlar verdiğini görüyoruz. Sayın Akşener, şantaja boyun eğecek birisi değil." dedi. Kılıçdaroğlu, olayın failini yakalayan polisi de tebrik etti.

GÜNDEM 31.03.2023, 19:38 03.04.2023, 09:24 Hakan Öksüz
Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ziyareti: "Tehdit dilinin sonucu bu"

İYİ Parti'nin Zeytinburnu'ndaki ilçe binasına kurşun isabet etmesi, siyasi partilerce kınandı. Binaya isabet eden kurşunun, hırsızlık olayına müdahale etmek isteyen bir inşaat bekçisinin ruhsatlı silahından çıktığı belirlendi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurşun isabet eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, CHP liderini kapıda karşıladı.

Kılıçdaroğlu: "Şantaj ve tehditle siyaset olmaz"

Binada yapılan kısa sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına konuştu. Siyasette kullanılan tehdit dilinin bu şekilde sonuçlar verdiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Devleti yönetenler, daha özenli bir dil kullanmalı. Şantaj ve tehditle siyaset olmaz. Sayın Akşener'e karşı hiç olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

Polisi tebrik etti

Meral Akşener'in şantaja boyun eğecek birisi olmadığını belirten CHP lideri, "Sayın Akşener'in siyasetteki birikimi ve tecrübesi fazla. Bu tür şeylerden etkilenmez. Faili yakalayan polis güçlerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar (0)