Kılıçdaroğlu katıldı, Oğuzhan Uğur yaşananları anlattı: "Arkamdan bam güm..."

Oğuzhan Uğur'un sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon" programına katılan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine muhalif seyircilerden gelen soruları yanıtladı. Oğuzhan Uğur, çekimleri dün akşam yapılan programda yaşanan bazı olayları paylaştı. Programın tanıtımı ve tam bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusu da yanıt buldu.

GÜNDEM 22.05.2023, 10:09 Hakan Öksüz
Kılıçdaroğlu katıldı, Oğuzhan Uğur yaşananları anlattı: "Arkamdan bam güm..."

Oğuzhan Uğur'un YouTube üzerinden yayınladığı "Mevzular Açık Mikrofon" adlı programa şimdiye kadar Ümit Özdağ, Muharrem İnce, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Sinan Oğan ve Metin Külünk gibi birçok isim katıldı. Karşıt görüşten kişilerin salona alındığı programa katılan seyirciler, zor sorularla siyasetçileri terletti. Programa katılan son isim, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV yayınının çekimleri dün akşam saatlerinde başladı. Format gereği konuğa muhalif kişilerin katılım gösterdiği programın çekimleri sabaha kadar sürdü. Gazeteci Bahar Feyzan'ın yanı sıra bazı kişiler, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Programın tanıtımı ve tam bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sunucu Oğuzhan Uğur, çekimlerin ardından programda yaşananları sosyal medya hesabından anlattı. Çekimlerin 7 saat sürdüğünü kaydeden Oğuzhan Uğur, bir trol saldırısına da maruz kaldıklarını belirtti. Soruların çok sert geldiğini ifade eden Uğur, programın tanıtımının ve tam bölümünün ne zaman yayınlanacağını da açıkladı.

"Sohbet odası açmış, 20 bin kişi gelmiş"

Sahte bir hesap tarafından Twitter'da "Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını" başlığıyla sohbet odası açtığını ve odaya 20 bin kişinin geldiğini kaydeden Oğuzhan Uğur, daha sonra yayının sahte olduğunun anlaşıldığını belirtti. Uğur, "Kılıçdaroğlu'nun 2013 yılında katıldığı Genç Bakış programını dinletiyordu insanlara." dedi.

"Birini buldum ve yanına gittim"

Programa "kurulmuş şekilde" katılan birkaç kişinin olduğunu da vurgulayan Uğur, "Alakasız paylaşımlar yapıyorlardı. Birini buldum, ara verilince yanına gitti. Tokalaştık ve takipleştik. Teşekkür de etti. Sonra ben daha kulise gitmeden arkamdan bam güm tweet atmaya başladı." ifadelerine yer verdi.

Salonda hangi siyasi partiden kaç kişi vardı?

Oğuzhan Uğur, programa seyirci olarak katılacak kişilerin hangi siyasi partilerden olduğunu açıklamıştı. Salonda 243 AK Partilinin bulunacağını kaydeden Uğur, "81 MHP'li, 41 küskün CHP'li, 27 Zafer Partili ve 26 Memleket Partili katılacak. Yerli ve yabancı basından gazeteciler olacak. Dışarıdan en az 3 videolu soru alınacak." demişti.

Yorumlar (0)