Kılıçdaroğlu, Abant Gölü’nde doğanın tadını çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kimi vekiller ve partililerle Abant Gölü’nün çevresinde sabah yürüyüşüne çıktı. Tatilcilerin ve doğanın fotoğrafını çekti.

GÜNDEM 03.10.2021, 10:56 03.10.2021, 11:07
Kılıçdaroğlu, Abant Gölü’nde doğanın tadını çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı Bolu’nun Abant ilçesinde başladı.

Oğuzhan Asiltürk’ün cenaze töreni sonrası Abant’a geçen CHP lideri Kılıçdaroğlu, kahvaltıdan önce Abant Gölü’ndeki 7 kilometre uzunluğundaki yürüyüş parkurunda partililerle yürüyüş yaptı.

Tatilcilerin fotoğrafını çekti

Yürüyüş esnasında kimi vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu, makinesiyle tatilcilerin ve doğanın fotoğrafını çekti.

Kılıçdaroğlu, Abant Gölü’nde balık tutmakta olan vatandaşı selamlayıp, “rast gele” dedi.

“Sabah yürüyüşe çıkıyoruz”

Yürüyüş sırasında gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Abant’ın doğa harikası olduğunu söyleyerek, “Arkadaşlarla birlikte gezip yürüyoruz. Doğa çok güzel, göl güzel. İnsanlar sabah yürüyüşünü yapıyorlar. Bizler de yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bu toplantılarda görüşler paylaşılıyor”

Dün vekiller ve aileleriyle verimli toplantılar yaptıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ülke, birikim, deneyim olarak arkadaşlar toplantılarda görüşlerini paylaşıyorlar. Dolayısıyla sorunların masaya yatırılması konusunda ve daha sağlıklı çözümler üretilmesi açısından önemli bir toplantı bu.” dedi.

Yorumlar (0)