Kestirmeden gitmek istedi, yüksek gerilim öldürdü!

Evine kestirmeden gitmek isteyen genç adam, vagonların üstünden atlarken yüksek gerilim hattına kapılarak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 09.12.2019, 06:15
Kestirmeden gitmek istedi, yüksek gerilim öldürdü!

Malatya'da arkadaşları ile birlikte evine kestirme yoldan gitmek isteyen 20 yaşında genç bir adam, tren istasyonundaki Vagonların üstünden atlayıp karşıya geçmek isterken yüksek gerilim hattına temas edince yaşamını yitirdi. 

Olay akşam saatlerinde Malatya ili merkezinde bulunan tren istasyonun da meydana geldi. İddiaya göre 3 arkadaş Yeşiltepe Mahallesine gitmek için kestirme yol olarak tren raylarından geçmek istediler. Bu sırada park durumundaki vagonların üstüne çıkan gençlerden 20 yaşındaki Deniz Can E. yüksek gerilim hattına temas edince akıma kapıldı ve ağır yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile vagonun üstünden indirilen 20 yaşındaki Deniz Can E, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
20 yaşındaki Deniz Can E.'nin cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)