Kendisini terk eden eşini ve sevgilisini öldürmüştü! Cinayetin detayları ortaya çıktı

Denizli’de karısı tarafından terk edilen öfkeli koca, eşini ve evlilik planı içerisinde olduğu sevgilisini öldürdü. Adliyeye gönderilen zanlı mahkemede dikkat çeken ifadeler verdi.

GÜNDEM 14.07.2022, 10:03 14.07.2022, 10:05
Kendisini terk eden eşini ve sevgilisini öldürmüştü! Cinayetin detayları ortaya çıktı

Olay, Denizli'nin ilçesi olan Acıpayam’ın Ören Mahallesi’nde yaşandı. Muğla’nın Ortaca ilçesinde hayatını sürdüren Emine Yalçın (38), boşanma işlemlerinin devam ettiği Erdal Yalçın (39)’ı terk etti. Takriben 1 ay öncesinde Denizli’ye taşınarak evlilik düşüncesinde olduğu Mehmet Aksoy (33) ile beraber hayatını sürdürmeye başladı.

Uzun süre takip etti

Uzun süre karısını takip eden Erdal Yalçın yanında getirdiği pompalı tüfekle Mehmet Aksoy ve eşi Emine Yalçın’ı öldürdü. Elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açan Yalçın, Mehmet Aksoy’un evde bulunan annesi Gülperi Aksoy ise ağır şekilde yaraladı. Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Denizli İl Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen incelemede zanlı olaydan 2,5 saat sonrasında suç aletiyle beraber Muğla’da yakaladı. Gözaltına alınan zanlı mahkemede ilginç ifadeler verdi.

Basın mensuplarının sorusuna “Sonra öğrenirsiniz” cevabı

Kendisini terk eden eşini ve evlilik düşüncesi içerisinde olduğu sevgilisinin hayatına son veren Erdal Yalçın, mahkemede verdiği ifadenin sonrasında adliyeye gönderildi. Rahat bir tavır içerisinde olan, soğuk kanlı şekilde duran Erdal Yalçın, basın mensuplarının “Neden yaptınız?” sorusuna ise “Daha sonra öğrenirsiniz” şeklinde yanıt verdi.

“Tartışma büyüdü, bende ateş ettim”

Erdal Yalçın, savcılıkta verdiği ifadesinde suçu itiraf ederek, "Karımla konuşmaya gittim. Eve dönmesini isteyecektim. Fakat aramızda bir tartışma yaşandı. Tartışma çok fazla büyüdü bende ateş ettim" şeklinde ifade etti. İfadesinin sonrasında Yalçın, gönderildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Sosyal medya hesabına yazdığı not dikkat çekti

Evinin yatak odasında Mehmet Aksoy'u av tüfeği ile göğsünden vurarak öldüren Erdal Yalçın, o sırada kaçma girişiminde bulunan 2 çocuğunun annesi Emine Yalçın'ın arkasından ateş açtı. Yaralı şekilde yer düşen karısına tüfeği çeviren Erdal Yalçın, pompalı tüfeğinin tutukluk yapmasının sonrasında üzerinde taşıdığı tabancayı ortaya çıkardı. Eşinin tamamıyla hayatını kaybettiğine emin olmak isteyen zanlı, eşine 3 el daha tabancayla ateş etti. Olay sonrasında ise geldiği araçla bölgeden uzaklaştı.

Zanlının olay sırasında kullandığı tabanca ise inceleme yapan jandarma ekipleri tarafından arazide bulundu. Sosyal medya hesabına “Boşanmış” yazan Erdal Yalçın’ın bu hareketi ise dikkat çekti. Gülperi Aksoy’un ise ağır bir şekilde yaralandığı belirlenirken, tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)