Kendini bilmez patron serbest!

İstanbul’da Meydan Beşiktaş’ın sahibi, alandaki bir eğlence mekanında vestiyer bölümünde çalışan iki kişiyi kendisini görünce ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle darp etmişti. Yaşananlardan sonra gözaltına alınan Meydan Beşiktaş'ın sahibi Şahin Ş. serbest bırakıldı.

GÜNDEM 30.05.2019, 11:02 30.05.2019, 16:58

İstanbul’da Meydan Beşiktaş’ın sahibi Şahin Ş., sahibi olduğu alanda bulunan bir eğlence mekanının vestiyerinde çalışan iki kişiyi darp etti. Kendisini görünce ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle önce erkek çalışana tokat atan ardından kadın çalışana defalarca tokat atıp darp eden Ş.’nin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı buldu. Yaşananların ardından gözaltına alınan Şahin Ş. serbest bırakıldı.

Meydan Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanında 5 yıldır çalışan Gaye A., yaşananları sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu.

Saldırıya uğrayan Gaye A., olayından ardından polise ve savcılığa başvurduğunu ancak herhangi bir sonuç alamadığını belirterek sosyal medyada yardım istedi. Akıl, güvenlik kamerası görüntülerini de “Merhaba, başımdan geçen kötü bir olayda muhatap bulamadım, sesimi duyurmak için buradan yazıyorum! Sadece adalet istiyorum!” notuyla paylaştı.

ŞİRKET KADIN ÇALIŞANA SAHİP ÇIKTI

Gaye Akıl, yaşananların ardından çalıştığı eğlence mekanının yönetiminin kendisinin yanında olduğunu ve bu olaydan dolayı marka adını Meydan Beşiktaş’tan çektiğini belirtti.

Yorumlar (0)