'Kendini arayan adam' konuştu: Dünya umrumda değil

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ekiplerle beraber ormanlık alanda kendini arayan ve dünya basınına da gündem olan Beyhan Mutlu ilk defa konuştu. Ekiplerin Beyhan adıyla seslenmesiyle kayıp olanın kendisi olduğunu fark eden Mutlu, ısrarla aranan kişinin kendisi olduğunu söylemesine rağmen arama ekiplerine inandıramadı. Mutlu, "Dünya gündemine girmişim fakat dünya umrumda değil" şeklinde konuştu.

GÜNDEM 01.10.2021, 11:04 02.10.2021, 10:29
'Kendini arayan adam' konuştu: Dünya umrumda değil

Alkol aldıktan sonra Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendini arama faaliyetlerine katılan Beyhan Mutlu, dünyanın önemli haber sitelerine "Kayıp Türk kendisini arama ekibine katıldı" başlığıyla manşet oldu.

Beyhan Mutlu sessizliğini bozdu

Dünyanın gündemine oturan Beyhan Mutlu, sessizliğini bozup, yaşananları anlattı.

Bursa'nın Hamitler Mahallesi'nden İnegöl'ün Çayyaka mahallesine gelip çalıştığını dile getiren Mutlu, "Olayın yaşandığı gün arkadaşım Mesut ile İnegöl'de işlerimizi tamamladık. Gelirken alkol aldık ve içtik. Geç olunca ‘Dinlemeye gidiyorum' diyerek oradan ayrıldım. Arkadaşım beni anlamamış. Geri dönmediğimi görünce meraklanmış. Jandarma ve arama kurtarma ekiplerini aramış” sözlerini kullandı.

“Dünya umrumda değil”

Gece 1 gibi uyuduğunu belirten Beyhan Mutlu, "Sabah 5 sıralarında uykudan uyandım. Dışarı çıktım. Arama ekiplerini görünce bölgeye gittim ne olduğunu sordum. Birinin kayıp olduğunu söylediler. Ben de onlara katılarak, kayıp şahsı aramaya başladım. Kısa bir süre sonra Beyhan Mutlu'yu aradıklarını anlattılar. Adımı duyunca başımdan aşağı soğuk ter döküldü. Beyhan Mutlu'nun ben olduğunu söyledim fakat aramaya devam ettiler. İnanmadılar bana. Arkadaşım Mesut beni görünce her şey ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Dünya basınının da gündem olduğunun söylenmesi üzerine Beyhan Mutlu, "Çok şaşırdım. Bir anda başımıza böyle bir şey geldi. Hayatımda böyle bir olay olmadı. Olayın ardından hep çalıştım. Haber okumadım. Telefon burada çok çekmiyor. İnşaatta çalışıyorum. Kaybolma olayında bana destek veren Jandarma ve arama ekiplerine teşekkür ediyorum. Tüm dünyaya selamlar. Olan oldu dünya umrumda değil" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)