Kaza yapan iki sürücü yaralıyı unuttu… Kavgaya tutuştu

İstanbul Maltepe'de meydana gelen olayda iki aracın yaptığı kazada, 1 kişinin de yaralandı. Daha sonrasında kazaya karışan kişiler arasında tartışma meydana geldi. Yaşanan kavga anbean kameralara yansıdı.

GÜNDEM 03.05.2022, 11:12 04.05.2022, 10:06
Kaza yapan iki sürücü yaralıyı unuttu… Kavgaya tutuştu

Meydana gelen olay 00.30 sularında Zümrütevler Mahallesinde bulunan Adatepe Caddesi yolu üzerinde yer alan kavşakta yaşandı. Alınan bilgilendirmeye göre MNW marka 34 BCM 529 plakalı aracın otoyol üzerinde gittiği esnada çatala girmek için uğraşırken duramayarak o an orda bulunan ve sokak üzerindeki kavşaktan dönen 35 JF 464 plakalı Citroen marka araca yan tarafından vurdu. Etrafta bulunan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olayın olduğu bölgeye itfaiye, ambulans ve polis birimleri gönderildi. Yaşanan kazada 35 JF 464 plakalı Citroen araçta yer alan kadın yolcu yaralanırken, BMW marka 34 BCM 529 plakalı araçta yer alan sürücü ve diğer yolcular yaşanan kazada herhangi bir yara almadı.

Olay yerine zırhlı polis aracı yönlendirildi

Yaşanan kazanın sonrasında araçlarında maddi hasarlar oluşan iki otomobilde bulunan taraflar kavga etmeye başladı. Öncelikle yaşanan olay tartışma olarak devam ederken kısa bir sürede kavga yaşanmaya başladı. Araç sürücülerinin yaşadığı kaza sonrasında sürücüler birbirlerine yumruk, küfür ve tekmelerle saldırırken bölgeye gelen polis birimlerinin kavganın arasına girmesiyle beraber olayın daha da büyümesi önlenmiş oldu. Meydana gelen kazada 35 JF 464 plakalı Citroen marka araçta yer alan kadın yolcu yaralanması sonucunda sağlık birimlerince hastaneye götürüldü. Kazaya karışan kişilerin kavga yaşamasının sonrasında bölgeye zırhlı polis aracı içerisinde olmak üzere çok fazla miktarda polis birimi sev edildi. Olayın yaşandığı alanda meydana gelen bir trafik yoğunluğu görülürken, kazaya karışan otomobillerin çekiciyle çekilmesi sonrasında trafik normal akışına tekrar döndü. Meydana gelen kazanın olduğu bölgede güvenlik tedbiri alan polis birimleri yaşanan kazayla alakalı olarak çalışmalar gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)