Kaza sonrası toplanan kalabalığa daldı: 6 yaralı

Kahramanmaraş'ta bir otomobil, maddi hasarlı bir kaza sonrası toplanan kalabalığı ezdi: 6 yaralı var.

GÜNDEM 15.12.2019, 09:16
Kaza sonrası toplanan kalabalığa daldı: 6 yaralı

Kahramanmaraş’ta bir otomobil, maddi hasarlı trafik kazası sonrası yol kenarında toplanan kalabalığın arasına daldı. Kazada 6 kişinin yaralandığı görüldü.

Alınan bilgilere göre trafik kazası, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda yaşandı.

Ahmet T. yönetimindeki 01 CTF 57 plakalı otomobil, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 46 DM 464 plakalı otomobile arkadan çarptı. Her iki otomobilde de küçük çapta maddi hasar oluştu. Kazaya karışan araçların içindekiler inerek araçlarını kontrol ederlerken, çevrede bulunan bazı vatandaşlar da biraz merak biraz da yardım edilebilecek bir durum olma ihtimaliyle araçların etrafında toplandılar.

Toplanan kalabalığa daldı

Meydana gelen trafik kazasından hemen sonra bulvar üzerinde seyreden Mustafa B. isimli sürücü, 46 ABY 544 plakalı otomobiliyle, kaza nedeniyle yol kenarında toplanan vatandaşları ezdi.

Trafik kazasında, otomobil sürücüsü Mustafa B. ile Turgut S. T., Ahmet T., Mehmet A. Ö, Furkan B ve Ahmet F. T. yaralandı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 6 yaralı Kahramanmaraş’taki çeşitli hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Trafik kazasına karışan 4 otomobil çekici yardımıyla yol dışına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)