Kastamonu'daki sel felaketinin bilançosu, gün ağarınca belli oldu

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ortaya çıkan bilanço, gün ağarınca belli oldu. Dere yatağındaki pek çok binanın çöktüğü belirlenirken, bu binalar kamera ile havadan görüntülendi.  

GÜNDEM 12.08.2021, 09:41 12.08.2021, 09:45
Kastamonu'daki sel felaketinin bilançosu, gün ağarınca belli oldu

Yoğun yağışların vurduğu Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı’nın taşması ile birlikte meydana gelen sel felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı.

Birçok bina çöktü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yoğun yağışların ardından Ezine Çayı’nın taşması sonucu bir sel felaketi meydana geldi. Yaşanan sel felaketinde Kastamonu’da 4 vatandaş hayatını kaybederken, Bartın’da ise bir vatandaşın kaybolduğu, arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin bilançosu ise; sabah saatlerinde suların çekilmesi ve havanın aydınlanması ile ortaya çıkarken, dere yatağındaki pek çok binanın çöktüğü belirlendi. Çöken binalarda AFAD ekiplerinin arama ve kurtarma çalışmaları ise sabahın erken saatleri ile birlikte tekrar başladı. JAK timleri de ayrıca su altı ve üstü arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor. 

Sel felaketinden geriye kalanlar...

Yorumlar (0)