Kasklı saldırgan market önünde oturan kişiyi vurarak kayıplara karıştı

Bayrampaşa’da yaşanan olayda kafasında motosiklet kaskı olan bir şahıs market önünde oturan Libyalı kişiyi bacağından vurdu. Sonrasında soğukkanlı bir şekilde olay yerini terk eden zanlı emniyet güçleri tarafından aranıyor.

GÜNDEM 22.09.2021, 11:48 22.09.2021, 16:58
Kasklı saldırgan market önünde oturan kişiyi vurarak kayıplara karıştı

Olay, dün Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, motosiklet kaskı ile gelen saldırgan, arkadaşlarıyla bir marketin önünde oturmakta olan ve Libya uyruklu olduğu öğrenilen bir kişinin yanından geçiyormuş gibi yapıp aniden silahına sarıldı. Elindeki tabanca ile yakın mesafeden ateş edip olay yerinden kaçan kişinin kimliği henüz tespit edilemedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gelerek olaya müdahale etti.

Saldırı anı kamerada

Yaralı kişinin sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri ise çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, kasklı saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Saldırı anı bir iş yerinin kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Yorumlar (0)