Karısını baltayla öldürdü

İzmir Buca'da bir kişi, baltayla karısını öldürdükten sonra polisi arayarak kendini ihbar etti.

GÜNDEM 26.11.2019, 13:05
Karısını baltayla öldürdü

İzmir ilinin Buca ilçesinde bir şahıs, tartıştığı karısını baltayla öldürerek polisi aradı ve karısını öldürdüğünü söyleyerek gelip kendisini almalarını istedi.

Cinayet olayı, İzmir'in Buca ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi 637/58 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3. katında yaşandı. İddiaya göre Y.P. isimli adam, 48 yaşındaki karısı Sevgi P. ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.P. isimli koca, karısı Sevgi P.'ye baltayla saldırdı. 48 yaşındaki Sevgi P., aldığı balta darbesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren koca Y.P. de daha sonra polisi arayarak karısını öldürdüğünü söyledi. Katil zanlısının verdiği adrese gelen gelen polis ve sağlık ekipleri kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Şikayetçi olmuş ama daha sonra geri çekmiş

Katil zanlısı Y.P. ile karısı Sevgi P. çiftinin 1'i engelli olmak üzere 4 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Diğer taraftan, çiftin uzun süredir şiddetli geçimsizlik sebebiyle tartıştıkları, Sevgi P.'nin de geçtiğimiz günlerde şiddet nedeniyle kocası Y.P.'den şikâyetçi olup ardından da şikâyetini geri çektiği ortaya çıktı.

Olay yerine gelen 48 yaşındaki Sevgi P.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından Sevgi P'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cinayet olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)