Kargosunu teslim alamayan doktor, yetkililere saldırdı!

Bartın’da, bir kargo şubesine giderek kargosunun durumunu öğrenmek isteyen doktor, kendisine gerekli cevaplar verilmesine rağmen bir türlü kargosunu teslim alamayınca şubedeki yetkililere saldırdı. 

GÜNDEM 19.04.2022, 16:48 20.04.2022, 09:23
Kargosunu teslim alamayan doktor, yetkililere saldırdı!

Kentte bulunan bir Aile Sağlığı Merkezi’nde doktorluk yapan M.S.S., kendisine gönderilen kargosunun durumunu öğrenmek için şubeye gitti. Firma yetkilileri ile görüşen M.S.S., kargosunun nerede olduğunu öğrenmeye çalıştı. Yetkililer, kargonun dağıtıma çıkarıldığını belirterek, gün içinde teslimat işleminin gerçekleşeceğini belirttiler. 

Kargosunu hemen almak istedi, alamayınca sinirlendi

Sinirli hareketleriyle dikkat çeken M.S.S., kargosunu hemen almak istediğini vurgulayarak, gerekli işlemlerin derhal yapılmasını söyledi. Yoğun baskı üzerine firma yetkilileri, kargo dağıtımlarını gerçekleştiren sorumlu kuryeyi arayarak, kargonun son durumunu teyit etmeye çalıştı. 

Kurye yanıt vermeyince, siniri bir kat daha arttı

Kuryenin peş peşe yapılan aramalara bir türlü cevap vermemesine daha da sinirlenen M.S.S., yüksek sesle ve hakaret ederek konuşmaması yönünde kendisine yapılan uyarılara rağmen ağır sözlerle yetkilileri suçlamayı sürdürdü. 

Şube müdürü Sudiye Güney’e saldırıda bulundu

Kısa sürede sözlü tartışmaya dönen olayda şube müdürü olarak görev yapan Sudiye Güney, M.S.S. tarafından saldırıya uğradı. Öfkeli bir şekilde saldırısını sürdüren M.S.S.’yi engellemek isteyen kargo çalışanları da sinirli doktor tarafından darp edildi. 2’si kadın olmak üzere şubedeki 5 kişiyi yaralayan şahıs, ardından otomobiline binerek bölgeyi terk etti. Firma personellerinin emniyet birimlerine yaptıkları şikayet üzerine gözaltına alınan M.S.S., alınan ifadesi sonrası yeniden serbest kaldı. 

“İnanılmaz hakaretler ederek benim psikolojimi mahvetti”

Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda, saldırıya maruz kalan isimlerden olan firma müdürü Sudiye Güney, “Kargosunu alamadığı için çok ağır sözler sarf etti. Ortalığı birbirine kattı. Beni de darp etti. 3’ü bayan olmak üzere toplam 5 kişiyi yaraladı. Hepimizi her yerimizden yaraladı, yerlerde sürüklemeye çalıştı. Bana sarf ettiği sözler çok ağırdı. İnanılmaz hakaretler ederek benim psikolojimi mahvetti. Ben kaç gecedir bu olay yüzünden maalesef uyuyamıyorum. Ağrılarım da hala devam ediyor. Rüyalarımda sürekli bu olayı tekrar yaşıyorum” şeklinde konuştu. 

“Kurye telefonu cevap vermeyince daha da öfkelendi”

Darp edilen bir diğer şube çalışanı Hasan Semerci ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Saldırgan şubemize girdiğinde kargosunun nerede olduğunu sinirli bir şekilde öğrenmeye çalıştı. Yardımcı olabilmek için kurye personelimizle iletişim kurmaya çalıştık ancak telefonu şarjda olduğu için aramayı maalesef fark etmemiş. Kurye telefonu cevap vermeyince daha da öfkelendi. Hepimize sert sözlerle bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Biz durumu güzellikle toparlamaya çalışsak da maalesef kendisine laf anlatmak mümkün olmadı.” 

“Şikâyetimizden geri adım atmayı düşünmüyoruz”

Hala yaşanan olayın şaşkınlığı içerisinde olduğunu belirten Semerci, “Şahıs, durmadan bağırıyordu. Başka bir şey yaptığı yoktu. Buradaki şube müdürümüze yönelik bir saldırı teşebbüsünde bulundu. Biz ayıralım diye devreye girdik ancak bize de bu sefer saldırmaya başladı. İnanılmaz bir öfke patlaması gördük kendisinde. Bir bayana bu tarz bir saldırı nasıl yapılır diye düşündük. Hepimizi çok ağır bir şekilde darp etmeye çalıştı. Konuyla ilgili şikâyetimizi yaptık. Bundan da geri adım atmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
Buğra 2 yıl önce
Yalan haber yapmışsınız doktorun darp raporu var ayrıca hakaret edip karşı tarafı tahrik eden ve ilk tokatı atan kargocu kadındır. Bu kadın hakkında şikayetimvarcom da şikayetler var insanları dükkandan kovup hakaret ettiğine dair yanlı haber yapıyosunuz kadın erkek diye toplumu ayrıştırıyorsunuz kimse kimseye toplum içinde hele müşteriye tokat atamaz. Haberiniz yalan ve yanlı bi haberdir. 1 kişi 5 kişiyi darp edemez bu mantık dışı zaten. Aksine kargocular saldırıp doktoru yaralamışlar darp raporuyla sabittir yalan haber yapmayınnnn